Bu Blogda Ara

20 Mart 2018 Salı

Armani Stronger With You (Erkek)



Marka: Armani Stronger With You
Ana nota: Kakule-Vanilya-Nane-Kavun
Yaş aralığı:16 Yaş ve Üzeri
Renk: B 
İçerik ve Koku Kalitesi: 7/10
Kalıcılık: 9/10
Farkedilirlik : 8/10
Fragrantica Adresi : https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Emporio-Armani-Stronger-With-You-45258.html
Fragrantica Puanı : 5 Üzerinden 3.30
Tahmini Fiyat: 250 TL(100ml) 


DENEYİM 


Bugun Armani Stronger With you ile beraberdim. Orjinalinde güç kime ithaf edilmis bilemiyorum ancak Eser'in yorumunda kullanilan kiyafetin altina sirayet eden bir yapida. Eser parfumlerinde kalicilik ve farkedilirlik sorunu yasatmasa da bu tarz guclu etkili olan killian back to black(su an listede yok), chergui(bana gore listenin en iyisidir)'den sonra 3. Parfum diyebilirim. Killian love don't be shy bir kademe sonra geliyor.

Icerik: kakuleden bibere, naneden kavuna bircok zit nota var. Ancak asil onemli olan vanilyanin kalicilar kisminda amber ile beraber olmasi. Yani dipte hep amberli vanilya mevcut. Kavun bence invictusa yakin kokmasina neden olan kisim. Adacayi sedir bunlari hissetmek cok mumkun degil. Ancak kavuna eslik eden ananasin aslinda orta notalarda acilistaki biberin ve nanenin keskinligine tezatlik kattigi soylenebilir.

Ne hissettiriyor? Keyifli bir bahar veya yaz sabahina uyanilan sabahi cagristiriyor deniz gormeyen bir bahceden gelen esintiye masadaki meyveler eslik ediyor. Ic acici bir esans. Yemelik degil koklamalik. Disa donuk, farkindalik ust seviyede. Kalicilik mukemmel.

Mevsim, her zaman ancak yazin en sicak gunleri secilmemeli. Takim elbiseye de busines causuala da uygun. Yogun terleyenler icin etkisi bayici olabilir. 15 derece ustunde kabanli bir gunde yine baskilayici olabilir ama fis azaltilarak denge saglanir.
Kimler sever; 16 30 yas arasi bayilir. 30 50 arasi secilik olabilir ama genel olarak begenilir. 


Saygılarımla... Sağlıcakla Kalın..

== Eiskent==  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder