Bu Blogda Ara

21 Kasım 2016 Pazartesi

CH 212 Sexy Man Erkek





Marka: CH 212 Sexy Man Erkek

Ana nota: Turunç-Vanilya

Yaş aralığı: 18-30

Renk:

Kalıcılık(1-10): 8

Farkedilirlik : 8

Fragrantica adresi: http://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/212-Sexy-Men-1054.html

Tahmini Fiyat: 170-250TL

Blog :

Deneyim:

Bugün 212 Sexy Man (2SX) ile beraberim. Günlerdir süren niş deneyimleri ve tecrübelerinden sonra daha ortalama fiyatta olan ve bu fiyatlarla daha ortalama beğenilere hitap eden 2sx'in genç kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmesinin nedenlerini bulmaya çalışacağım.

İçerik; Ana notlaraı mandalin portakal, bergamut ve yeşil katkılar. Kakule, çiçekler ve biber eşlikçiler. Kalıcılık unsurları ise Vanilya, Sandal, amber, musk, odunsu notalar. İçerik oldukça zengin. Ayrıca çiçekler ve yeşil notalarda gizli ara notalar var belli ki. Bu parfüm turunç temalı gözükse de çok daha farklı esintler yaratıyor. D'aromes'de de çok benzer notalar kullanılırken esans oldukça farklılaşıyor.

Ne hissettiriyor; Bir ortam kokusu değil. Daha çok bergamut ile keskinleştirilmiş, vanilya ile yıkanmış, karışık çiçek sepetinini yeşilliklerle koklamak gibi. Ancak ordaki doğal kokudan ziyade aroma ile zenginleştirilmiş bir kokudan bahsediyoruz. Jean Paul le male ile oldukça benzer hissettiğim bu esansta çok güzel ayarlanmış bir şeker dengesi de var. BAşlangıçta ismi ile beraber şekerli imajı veren parfümün açılışı da şekerli ancak sonrasında vanilya ön plana çıkıyor ve şeker daha geri planda kalırken çiçek, yeşillik, bergamut kokusu parfümün devamına hakim oluyor. Sandal ağacının yumuşatıcılığına biber ile tezatlık oluştursa da parfümün saldırgan tarafını veren de bu biber ve ona yardımcı kuvvet kakule. Musk ve Amber'in beraber kullanımı da bu tarz bir parfüm için beklenenden fazla kalıcılık demek. Parfüm farkedilirliği yüksek bir parfüm. Niş parfümlerdeki üzerine yapışma durumu yok ama sizden kopuk da değil. Yani iki kii arasında sürekli alışverişi olabilecek yakınlık ve uzaklıkta diyebiliriz.Tende bıraktığı koku direk vanilya, kıyafette ise değişk notaları hissedeceksiniz sürekli.

Kimler Kullanır; PArfüm genç işi bir parfüm. 18-30 yaş arası diyebiliriz. Daha çok gençlerin önem verdikleri geceler için uygun. Günlük kullanım için musk ve amber boğucu olabilir. YAz kullanımı için de biraz yağlı ve baygınlaştırıcı olabilir. YAni daha çok Genç bir kullanıcının, bahar veya daha soğuk mevsimlerin akşamında yemeğe, eğlenceye giderken kullanacağı farkedilirliği sayesinde de karşıdakinde temiz bir parfüm kullanan ve aynı zamanda zevkli tercihleri olan kişi imajı bırakabilecek türden bir esans. Hani parfümeriye girersiniz kararsınızdır, bileğinize 2, kıyafetinize 3 parfüm sıkılır ve birbirine karışan parfmlerden bir tanesi kendisini daha çok hissettirir. Bu öyle bir parfüm. Birisinin üstünde duyduğunuzda ne güzel parfümmüş diyerek markasını soracağınız türden. Ya da nişleri çok bilmeyen birine bir tavsiye ver dediğinizde ismi geçecek bir esans.

=eiskent=

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder