Bu Blogda Ara

10 Kasım 2016 Perşembe

ARMANI EAU D'AROMES GIORGIO ARMANI (ERKEK)





Marka: Armani Eau d'Aromes (Erkek)

Ana nota: Portakal-bergamut

Yaş aralığı: 20 yaş üstü

Renk. Koyu Sarı

Kalıcılık(1-10): 10

Farkedilirlik : 9

Fragrantica adresi: http://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Armani-Eau-d-Aromes-22879.html

Tahmini Fiyat: 250-350TL

Blog :

Deneyim:

Bugün listenin artık eskilerinden diyebileceğimiz Armani d'Aromes ile beraberiz.(DAR)PArfüm uzun süredir bende ve beğeni ile kullandığım belki de bugüne kadar ki en net, temiz ve saf portakal kokusunu aldığım için keyifle kullandığım bir parfüm DAR. Geniş yaş yelpazesi, etkili bir esans, yüksek farkındalık ve işte karşınızda DAR.

İçerik? Temel notalarımız mandalin portakalı ve bergamut. Zencefil ve paçuli eşlik notalarımız. Vetivier, kakule ve adaçayı dipte kalıcılığı ve alt esintiyi sağlayan notalar. İçerik gibi kokusu da net olan bir parfüm DAR. Vetivier'n sabunsuluğu, portakalın da nefis aroması ile bireştiğinde yumuşacık bir parfüm bizi bekliyor.

Ne hissettiriyor? Bugüne kadar kullandığım parfümler arasında en net portakal hissi veren esans. Hem ortam kokusu hem de yemelik bir koku. NAsıl oluyor izah edeyim hemen. Elinize 3 parça portakal kabuğu aldınız. Bir parça da çekirdeksiz mandalin kabuğu. Renkli yerleri dışa gelecek şekilde dışa katladınız ve sıktınız. Gözeneklerden su sıçradı. Aslında hepimizin çocukken yaptığı bir oyun. İlk anda hissettiğiniz kokuyu hatırlayın. İşte bu o koku. Sonraki acılık tabi parfümde pacli ve adaçayı ile yumuşatılmış. Bu noktadan sonra parfüm yemelik hale geliyor. Hani bir güneş kremi alıp, kapağını ilk açtığınızda içindeki krem gelmeyecek şekilde yavaş yavaş sıkıp kokuyu alırsınız ve kokudan çok tadmak istersiniz. İşte o koku da zencefil ve paçuli eşliğinde sizi mestedecek. Bu kadar net bir parfümden bahsediyoruz.Açık bir parfüm. SÜrekli hissediliyor. FArkedilirlik üst seviyede. Birinin size yaklaşmasına gerek yok, parfüm direk başkalarına yaklaşıyor zaten.

Kimler kullanabilir? Herkes. Heryerde her zaman. Yaz için mükemmel, kış için ideal. Spor kıyafet takım seçmiyor. Korkusuzca kullanın. Çok dozaj baymıyor. Az dozaj kokuyu eksik hissettirmiyor. Ne kullanırsan onu veririm diyor. Bana deniz kıyısındaki harika unutulmaz meltem esintilerinde tatilin henü başlarındaki hiç bitöeyecekmiş gibi gelen tatil mutluluğunu çağrıştıran bu kokuyu işyerinde kullandığımda ise zindelik veriyor. Açıkçası bu kalitede bir parfüm varken, capitol dosyası kapanır aslında. Benim sculpture ile beraber en yüksek puanı verdiğim portakal-bergamut temali parfümdür.

=eiskent=

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder