Bu Blogda Ara

27 Mayıs 2017 Cumartesi

Creed - Virgin Island Water (Unisex)




Marka:  Creed - Virgin island Water (Unisex)

Ana nota: Hindistan Cevizi - Misket Limonu - Rom 

Yaş aralığı: 20-35  Yaş

Renk: Beyaz

İçerik ve Koku Kalitesi: 10/10

Kalıcılık(1-10): 9

Farkedilirlilik: 6/10

Fragrantica adresi:  http://www.fragrantica.com/perfume/Creed/Virgin-Island-Water-899.html

Fragrantica Puanı: 5 Üzerinden 4.33

Tahmini Fiyat: 1097 TL (120 ml)


Deneyim: 

Bu sıcaklarda herkesin hayali değil mi şöyle buz gibi denize girip serinlemek... 
Uzun zamandır bu havalar için özenle beklettiğim bi parfümdü Virgin Island Water. 250 Yıllık bir tarihi olan Creed markasının çıkardığı bi parfüm. Yaz ayları için çok iyi olacağını düşündüğüm bi parfüm. 

Uzatmadan parfümün içeriğine geçelim ilk açılışta biraz kremsi ekşi bir misket limonu kokusu geliyor, doğal yumuşak ferah, bir süre sonra misket limonuna alttan bi hindistan cevizi kokusu geliyor, sonlara doğru gelen hafif rom kokusu ile bana çok tanıdığım bi içkiyi hatırlattı. Malibu... 
Kokusu malibu rom una çok benziyor gerçekten çok güzel bi koku, hiç bir yapaylık yok. Çok kaliteli bi kokusu var hiç bir yerde duymamışsınızdır bu kokuyu

Parfümümüz bence misket limonu ve hindistan cevizi ana ekseni üzerine oluşturulmuş. Ayrıca biraz da rom eklenmiş. Parfümün öyle bi tropikal havası var ki kendinizi karayiplerde beyaz kumların üstünde hindistan cevizi ağacı altında okyanus esintisiyle beraber kokteyl içerken hissediyosunuz. 

Şimdi Creed parfümlerindeki asıl tartışılan konu pahalılık, böyle basit ama farklı bi parfüm bin liralık bir fiyatı hakediyormu? Bir çok Creed parfümü için de geçerli aslında bu soru. Creed niche bi marka bu tarz fiyatlarının olması gayet normal, denediğim bi kaç Creed parfümü beni hayal kırıklığına uğratmıştı fakat Virgin Island Water bu parayı hakedecektir. 

Parfüm hem kadın hem erkek kullanımına yatkın unisex bi koku. Tam bir yaz parfümü sahilde, plajda, sıcak yaz günlerinde çok keyifli olacaktır. 35 yaş altındaki arkadaşlara gideceğini düşünüyorum. 

Ünlü parfüm yorumcusu Chandler Burr, Virgin Island Water hakında oldukça güzel şeyler söylemiş. “Buzlu rom, turkuvaz renkli okyanusun tuzlu kokusu ve sıcak Karayipler güneşi olağanüstü bir şekilde yan yana getirilmişâ€ demiş ve Beş üzerinden dört puan vermiş. Luca Turin ise beş üzerinden sadece iki puan vermiş. Sanırım Luca Turin Creed i hiç sevmiyor :) 
 

Saygılarımla  
==FragranceLover==

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder